fbpx

Thai kultur

Omkring 95% af Thailand er buddhister. Thai kultur er dybt påvirket af buddhismen, hvor værdierne respekt, selvkontrol og en ikke-konfronterende holdning –  spiller en stor rolle i hverdagen i Thailand.

I Thailand betyder det alt, at man ikke taber ansigt eller viser vrede og mishag. Til gengæld kommer man langt med smil og venlighed.

Den bedste forskel ved at arbejde i Thailand kontra Danmark er kulturen. Thaierne er meget mere åbne end danskere, og det tager ikke mange dage før du får nogle gode lokale bekendskaber
– Jim

Fritid i Thailand

Thailand har mange aktiviteter at byde på

Sprog
Thai kan være et udfordrende sprog at lære, dels fordi det er et tonesprog, som betyder at et ord kan have fem forskellige betydninger afhængig af tonefaldet, men også fordi kropssproget er anderledes end det vi kender til. Heldigvis er der rigtig mange muligheder for at lære den lokale dialekt, og thaierne er meget glade for at hjælpe, som regel med et stort smil.

Muay Thai
Thaiboxing, også kaldet Muay Thai, er utrolig populært i Thailand, og der findes utallige forskellige Muay Thai skoler og fitness gyms at blive medlem af. Her bliver du både udfordret på din fysik, samtidig med at du lærer kulturen.

Kitesurfing
Hvide sandstrande, sol og en god frisk vind. Kitesurfing har vundet indpas i hele Thailand, så er man klar på krystaltklart vand og vind i håret, så er dette helt sikkert sporten for dig.

Yoga
Du kan sagtens nå en yoga klasse inden arbejde. Imødekommer alle niveauer – lige fra begynderen til de mere avancerede yoga og pilates.