fbpx

Hvad kan du forvente til prisen?

5.000-10.000 THB pr. måned – I denne prisklasse kan du leje en pæn 1-værelses lejlighed. Størrelsen kan være op til 50m² plads, og kan være med et køleskab, spisebord, sofa, tv m.m (men ingen komfur). Bygninger i denne kategori vil ofte have en pool og fitnessrum

11.000-20.000 THB pr. måned – Nu kan du få 1 eller 2 værelseslejligheder eller et mindre hus med køkken. Bygningen er sandsynligvis i en god beliggenhed og i et lukket område.

El priser i Thailand

Regeringens standard pris for elektricitet er omkring 5 THB pr. enhed. Dog afhænger din elregning af, hvor du bor, da mange udlejere opkræver lidt ekstra pr. el enhed. Strømmen i Thailand er 220 volt med stikkontakter der passer til både fladspidser (som i USA og Japan) og rundspidser (som meget af Europa og Asien).

WiFi

Fælles WiFi i thailandske lejlighedskomplekser har tendensen til at være en smule langsomt.

I de fleste tilfælde er det bedre at betale for din egen linje. For 599 THB om måneden kan du få en 30/10 Mbps 4G. Hvis du har brug for mere hastighed, har de forskellige abonnementer.

Hvad du skal overveje når du søger bolig

De arbejdspladser vi henviser medarbejdere til, sørger for at finde en mindre lejlighed til dig at bo i de første par måneder.
En condo som mange af medarbejderne vælger er udstyret med gratis WiFi, TV, køleskab, badeværelse, fitness, swimmingpool m.m Huslejen kommer an på størrelse, men et 34 m2 stort rum er under 1,300kr.
Når du ser på forskellige lejligheder i Thailand, er der et par ting, du skal være opmærksom på:

  • Månedlig husleje
  • Størrelse
  • WiFi hastighed
  • Udsigt/Beliggenhed
  • Priser opkrævet for vand og elektricitet